Wie zijn wij?

Als financiële dienstverlener en bemiddelaar van Unigarant helpen wij de klant eenvoudig en snel een verzekering af te sluiten. Webverzekering.nl is een dienst van Fonteijn & Jacobson. Op onze website vind je alleen verzekeringen van Unigarant, een bekende verzekeraar met goede verzekeringen. Het is eenvoudig om je verzekering zelf samen te stellen en met korting af te sluiten via onze website.

  • Extra online kortingen
  • Zorgvuldige omgang gegevens
  • Digitale service en gemak
//webverzekering.nl/wp-content/uploads/2019/06/beverage-3157395_1920.jpg
https://webverzekering.nl/wp-content/uploads/2019/06/beverage-blog-blogger-1799342-550x350.jpg

Bevoegdheid

Om te bemiddelen in financiële diensten in Nederland heb je een vergunning nodig. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) verstrekt deze vergunningen en controleert of wij als aanvrager over de vereiste deskundigheid beschikken. Daarnaast kijkt het AFM ook naar betrouwbaarheid en integriteit. Fonteijn & Jacobson, het bedrijf waaronder Webverzekering.nl valt, staat bij het AFM ingeschreven onder nummer 12018311.

Wat zeggen onze klanten?

WebVerzekering.nl is een handelsnaam van Fonteijn & Jacobson BV. Onze service wordt door onze klanten op de onafhankelijke website Advieskeuze met een 9+ gewaardeerd.
Op WebVerzekering.nl kan je zelf, zonder ons persoonlijke advies, online schadeverzekeringen bij Unigarant afsluiten.
Weet je niet wat je moet verzekeren? Maak dan een afspraak bij ons op kantoor in Voorburg voor persoonlijk advies. In deze situatie vervalt de online korting.

https://webverzekering.nl/wp-content/uploads/2019/07/reviews-advieskeuze-300x300.jpg